Ik ben Robert. Ik ben al 28 jaar werkzaam in de kleding en schoenenbranche. In 2012 ben ik Velkro Textiles begonnen. Ieder jaar is nog anders geweest; van geen medewerkers naar meerdere medewerkers, mooie nieuwe merken er bij, afscheid nemen van merken die de verwachtingen niet waarmaken. Al die ontwikkelingen maken het ondernemerschap ook interessant. Mijn werkgebied is van Texel tot Zeeland en (Nederlandssprekend) België. Graag tot ziens bij u op locatie of in onze showroom! 

Mijn naam is Albert. Inmiddels ben ik alweer ruim 20 jaar fulltime aan het werk. De eerste 9 jaar van mijn carrière ben ik beroepsmilitair geweest bij de Landmacht in verschillende functies. Daarna ben ik aan de slag gegaan in de retail. Na een uitgebreide carrière als storemanager in de outdoor branche en bij andere retailketens ben ik nu werkzaam als salesmanager in het team van Velkro Textiles. Mijn werkgebied is met name de gehele oostkant van Nederland, inclusief Friesland daar ik zelf Friestalig ben. Ik zeg dan ook "Oant sjen" bij jullie in de showroom!

Ik ben Kirsten. Ik heb op verschillende vakgebieden gewerkt, zoals in het verzekerings- en bankwezen en in de communicatie. Ook heb ik veel met mijn (uit de hand gelopen) hobby fotografie gedaan.
Sinds maart 2019 maak ik deel uit van het Velkro Textiles team.
Mijn werkzaamheden als Office Manager zijn heel divers; het beantwoorden van telefoon en mail, het verwerken van orders, de (administratieve) ondersteuning van de buitendienst en de communicatie naar de markt door het versturen van nieuwsbrieven of het up-to-date houden van de website.
Je ziet of hoort mij dus regelmatig!

Ik ben Kevin en sinds mei 2019 ben ik officieel werkzaam bij Velkro Textiles. Ik gebruik het woord officieel omdat ik de jaren ervoor ook zo nu en dan te vinden was binnen de organisatie. Als junior accountmanager zul je mij vooral op kantoor terugvinden om me de organisatie eigen te maken. Ook zal ik zo nu en dan met Robert of Albert mee gaan, om het assortiment en de dealers te leren kennen.