Het Velkro Textiles team

Ik ben Robert. Ik ben al 24 jaar werkzaam in de kleding en schoenenbranche. In 2012 ben ik Velkro Textiles begonnen. Ieder jaar is nog anders geweest; van geen medewerkers naar meerdere medewerkers, mooie nieuwe merken er bij, afscheid nemen van merken die de verwachtingen niet waarmaken. Al die ontwikkelingen maken het ondernemerschap ook interessant. Mijn werkgebied is van Texel tot Zeeland en (Nederlandssprekend) België. Graag tot ziens bij u op locatie of in onze showroom! 

Ik ben Albert. Inmiddels ben ik alweer 20 jaar fulltime aan het werk. De eerste 8 jaar ben ik beroeps militair geweest en daarna ben ik aan de slag gegaan in de retail. Na een uitgebreide carrière als manager in de outdoor branche ben ik per 1 April enthousiast begonnen als salesmanager in het team van Velkro Textiles! Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en verder te bouwen aan een goede werkrelatie.  

Ik ben Kirsten en sinds maart 2019 maak ik deel uit van het Velkro Textiles team. Mijn werkzaamheden als Office Manager zijn heel divers; het beantwoorden van telefoon en mail, het verwerken van orders, de (administratieve) ondersteuning van de buitendienst en de communicatie naar de markt door het versturen van nieuwsbrieven of het up to date houden van de website. Je ziet of hoort mij dus regelmatig! 

Ik ben Kevin en sinds mei 2019 ben ik officieel werkzaam bij Velkro Textiles. Ik gebruik het woord officieel omdat ik de jaren ervoor ook zo nu en dan te vinden was binnen de organisatie.Als junior accountmanager zul je mij de komende periode vooral op kantoor terugvinden om me de organisatie eigen te maken. Ook zal ik zo nu en dan met Robert of Albert mee gaan, om het assortiment en de dealers te leren kennen.