Het Velkro Textiles team

Ik ben Robert. Ik ben al 24 jaar werkzaam in de kleding en schoenenbranche. In 2012 ben ik Velkro Textiles begonnen. Ieder jaar is nog anders geweest; van geen medewerkers naar meerdere medewerkers, mooie nieuwe merken er bij, afscheid nemen van merken die de verwachtingen niet waarmaken. Al die ontwikkelingen maken het ondernemerschap ook interessant. Mijn werkgebied is van Texel tot Zeeland en (Nederlandssprekend) België. Graag tot ziens bij u op locatie of in onze showroom! 

Ik ben Joey en sinds 1 Juni 2018 onderdeel van Velkro Textiles als Salesmanager, hierbij bezoek ik klanten van Friesland tot Maastricht.

Een belangrijk motto waar ik me dagelijks mee bezig houd is "Geef de klant wat hij nodig heeft, niet wat hij vraagt"
Op deze manier, met een duidelijke communicatie, probeer ik onze samenwerking naar een hoger niveau te tillen.
Vragen over één van onze merken? Neem gerust contact op met mij of mijn collega's. 

Ik ben Kirsten en sinds maart 2019 maak ik deel uit van het Velkro Textiles team. Mijn werkzaamheden als Office Manager zijn heel divers; het beantwoorden van telefoon en mail, het verwerken van orders, de (administratieve) ondersteuning van de buitendienst en de communicatie naar de markt door het versturen van nieuwsbrieven of het up to date houden van de website. Je ziet of hoort mij dus regelmatig! 

Ik ben Kevin en sinds mei 2019 ben ik officieel werkzaam bij Velkro Textiles. Ik gebruik het woord officieel omdat ik de jaren ervoor ook zo nu en dan te vinden was binnen de organisatie.Als junior accountmanager zul je mij de komende periode vooral op kantoor terugvinden om me de organisatie eigen te maken. Ook zal ik zo nu en dan met Robert of Joey mee gaan, om het assortiment en de dealers te leren kennen.