Ik ben Robert. Ik ben al 29 jaar werkzaam in de kleding en schoenenbranche. In 2012 ben ik Velkro Textiles begonnen. Ieder jaar is nog anders geweest; van geen medewerkers naar meerdere medewerkers, mooie nieuwe merken er bij, afscheid nemen van merken die de verwachtingen niet waarmaken. Al die ontwikkelingen maken het ondernemerschap ook interessant. 

Ik ben Antwan Theunissen, 37 jaar en woonachtig in Ewijk. Ik woon daar met mijn vrouw Robine en onze 2 kinderen; ons zoontje Kai van 4 en onze dochter Lize van 2.

Na ruim 8 jaar ervaring in de bedrijfs- en beroepskleding, PBM's heb ik erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. Een mooie kans om bij Velkro Textiles met het team, Robert, Kirsten en Kevin stappen te gaan zetten. Dit met de prachtige merken FHB, Sparco Teamwork, en Elka Rainwear. Samen werken, samen groeien, samen plezier maken!

Naast mijn werk vind ik het leuk om te voetballen, en te kijken, te tennissen en te padellen.

Ik heb erg veel zin om alle klanten te gaan ontmoeten.

Ik ben Kirsten. Ik heb op verschillende vakgebieden gewerkt, zoals in het verzekerings- en bankwezen en in de communicatie. Ook heb ik veel met mijn (uit de hand gelopen) hobby fotografie gedaan.
Sinds maart 2019 maak ik deel uit van het Velkro Textiles team.
Mijn werkzaamheden als Office Manager zijn heel divers; het beantwoorden van telefoon en mail, het verwerken van orders, de (administratieve) ondersteuning van de buitendienst en de communicatie naar de markt door het versturen van nieuwsbrieven of het up-to-date houden van de website.
Je ziet of hoort mij dus regelmatig!

Ik ben Kevin en sinds mei 2019 ben ik officieel werkzaam bij Velkro Textiles. Ik gebruik het woord officieel omdat ik de jaren ervoor ook zo nu en dan te vinden was binnen de organisatie. Als junior accountmanager zul je mij vooral op kantoor terugvinden om me de organisatie eigen te maken. Uiteraard zal ik ook met Rob en Antwan mee op stap gaan. 

Ik ben Gijs Mantel en ik ben 16 jaar oud. Ik woon in Zwaag samen met mijn ouders. Ik doe de opleiding junior accountmanager bij het Horizon College in Heerhugowaard. Ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding en mag vanaf donderdag 28 maart stage gaan lopen bij Velkro Textiles. Ik ben daar te vinden op de donderdag en vrijdag tot en met de meivakantie. Daarna komt de woensdag er ook nog bij. Ik heb zelf nog nooit in de kleding branche gewerkt maar hier bij Velkro Textiles hoop ik veel te leren over de werkkleding die we verkopen en over nog veel meer.

Ik werk nu al 1,5 jaar bij de Albert Heijn als bakker op de zaterdag. Naast werk houd ik ook heel veel van golfen, tennissen, piano spelen en reizen.

Ik heb heel veel zin om alles te leren wat er te leren valt bij Velkro Textiles.