Merken

FHB Workwear

FHB Workwear: als het gaat om ECHTE Duitse kwaliteit

Comfortabele, sterke en praktische werkkleding voor werkzaamheden op het gebied van bouw-, timmer-, schilder-, stukadoor- en installatiewerkzaamheden, groenvoorziening en logistiek.

De kleding (van T-shirt tot jas en van korte broek tot tuinbroek) is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, dus ook in de bedrijfskleuren van uw klant! Alle kledingstukken zijn met elkaar te combineren en in vrijwel alle maten direct leverbaar. 

Elka Rainwear

Elka Rainwear: onverwoestbare regenkleding

De regenkleding van Elka staat bekend om zijn optimale draagcomfort zodat de kleding de gehele dag door gedragen kan worden. Tevens biedt Elka modellen met een certificering in vlam vertragende regenkleding; als het gaat om EN - 20471 genormeerde kleding bent u bij Elka aan het juiste adres.

 Certificeringen 

Sparco Teamwork

Sparco Teamwork: Italiaans design in veiligheidsschoenen

Het merk Sparco is bekend in de racewereld. De genormeerde veiligheidsschoenen van Sparco zijn in verschillende modellen en kleuren leverbaar, zodat de schoen niet alleen veilig is maar ook modieus. 

​Robusta Footwear

Robusta Footwear: kwaliteitsschoenen geproduceerd in Europa

Deze schoenenproducent uit Spanje produceert veiligheidsschoenen binnen Europa. Robusta is ook producent van schoenen met Goretex. Niet alle fabrikanten zijn in de mogelijkheid om schoenen met Gortetex te produceren omdat daarvoor een licentie nodig is. 

New Basic Workwear

New Basic Workwear: voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding

Alles op het gebied van werkkleding voor uitzendbureaus en technische opleidingen: overalls, werkbroeken, stofjassen en tuinbroeken.

Alsico Zorg & Horeca

Alsico Zorg & Horeca: duurzaamheid en comfort

Alsico biedt een ruim assortiment kleding voor werknemers in de zorg en horeca. Alsico staat bekend om zijn optimale kwaliteit en draagcomfort. De volgende stofkwaliteiten worden gebruikt: Ten Cate en Klopman.
​ 

​Orka Technical Workwear

Orka Technical Workwear: veiligheid in de offshore wereld

Orka is de leverancier voor offshore kleding. De kleding van Orka voldoet uiteraard aan de laatste certificeringen. Ook levert Orka NOMEX gecertificeerde overalls. Van het merk KONG kunt u bij Orka kiezen uit een ruim assortiment technische handschoenen. 

​Storm Textile Promowear

Storm Textile Promowear: no label textiel

Als het gaat om t-shirts, sweaters en polo's van hoge kwaliteit; geleverd als NO LABEL, kunt u bij Storm terecht. De kledingstukken worden zonder label geleverd, echter bij een minimale afname van 10 stuks, kan er onder Private Label geleverd worden.